Τίτλος έργου: «Καταστροφή αποθεμάτων άχρηστων φυτοφαρμάκων με ηλεκτρολυτική οξε
Κατηγορία: ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
«Ολοκληρωμένη Διαχείριση αμυλούχων υγρών αποβλήτων πατατοβιομηχανίας Integrated management of potato Starch Wastes (PSW)»
Τίτλος έργου: «Ολοκληρωμένη Διαχείριση αμυλούχων υγρών αποβλήτων πατατοβιομηχαν
«Εφαρμογή της τεχνολογίας υπερυψηλής πίεσης για τη βελτίωση της απόδοσης και των χαρακτηριστικών ωρίμανσης ελληνικών τυριών». 05ΠΑΒ 115
Τίτλος έργου «Εφαρμογή της τεχνολογίας υπερυψηλής πίεσης για τη βελτίωση της από
«Αριστοποίηση θερμικής επεξεργασίας και διασφάλισης ασηπτικών συνθηκών σε συστήματα «ασηπτικής επεξεργασίας» σε βιομηχανίες μεταποίησης προϊόντων τομάτας και φρούτων»
Τίτλος έργου «Αριστοποίηση θερμικής επεξεργασίας και διασφάλισης ασηπτικών συνθ
«Υπερυψηλή υδροστατική πίεση για την παραγωγή βελτιωμένων προϊόντων τομάτας: Μελέτη συνθηκών και ανάπτυξη τεχνικών ελέγχου της διεργασίας.» ΠΕΝΕΔ. 03ΕΔ/876
Τίτλος έργου «Υπερυψηλή υδροστατική πίεση για την παραγωγή βελτιωμένων προϊόντω
« Συστηματική Μελέτη της Εφαρμοσιμότητας της Καινοτόμου μη Θερμικής Τεχνολογίας της Υπερυψηλής Υδροστατικής Πίεσης για την Επεξεργασία Ποιοτικά και Διατροφικά Βελτιστοποιημένων Ελληνικών Προϊόντων της ΓΓΕΤ ΕΠΑΝ-2003»
Τίτλος έργου: « Συστηματική Μελέτη της Εφαρμοσιμότητας της Καινοτόμου μη Θερμική
«Βελτίωση της ζύμωσης της επιτραπέζιας πράσινης ελιάς με τη χρήση προβιοτικών οξυγαλακτικών βακτηρίων ως εναρκτήριων καλλιεργειών» ΠΕΝΕΔ 2003 (03ΕΔ668)
Τίτλος έργου: «Βελτίωση της ζύμωσης της επιτραπέζιας πράσινης ελιάς με τη χρήση π
Table olive fermentation with selected strains of probiotic lactic acid bacteria – Towards a new functional food” (11/2005)
Τίτλος έργου: Table olive fermentation with selected strains of probiotic lactic acid bacteria – Towards a new functional food” (11/200
«Συγκριτική μελέτη της ποιότητας παρθένου ελαιολάδου της ποικιλίας «Κορωνέϊκη», Ελληνικής και Τυνησιακής προέλευσης – Εφαρμογή χημειομετρίας κι οργανοληπτικού ελέγχου με σκοπό την ταξινόμηση με βάση τη γεωγραφική προέλευση και τη βελτίωση της ποιότητάς του»
Τίτλος έργου: «Συγκριτική μελέτη της ποιότητας παρθένου ελαιολάδου της ποικιλίας
«Occurrence of ochratoxin A in Greek wines and investigation of the responsible mycoflora»
Τίτλος έργου: «Occurrence of ochratoxin A in Greek wines and investigation of the responsible mycoflora» Υπεύθυνος
