Τίτλος έργου: «Χρήση νέων τεχνολογιών για την παραγωγή μη συμπυκνωμένου χυμού Ελλ
«Χρήση νέων τεχνολογιών για την παραγωγή μη συμπυκνωμένου χυμού Ελληνικών ποικιλιών πορτοκαλιού με αριστοποιημένη ποιότητα»
Continue Reading→
Τίτλος έργου: «Χρήση νέων τεχνολογιών για την παραγωγή μη συμπυκνωμένου χυμού Ελλ
Τίτλος έργου: «Bioactive essential oils and other beneficial substances isolated from Greek and Chinese endemic species with health promot
Τίτλος έργου: “Ανάπτυξη, μαθηματική περιγραφή και άριστος σχεδιασμός καινοτόμων
Τίτλος έργου: “Μικτές εναρκτήριες καλλιέργειες ζυμών για την ανάδειξη της εντοπι
Τίτλος έργου :“Functional dairy and meat products with high added value fermented or enriched with new probiotic microorganisms isolated
