Skip to content
ΙΤΑΠ – Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
    • ΙΣΤΟΡΙΚΟ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  • ΕΡΕΥΝΑ
    • ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
    • ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  • ΝΕΑ
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • English

Κατηγορία: ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

‘Excellence hub in green technologies: Introducing innovation ecosystems in the Mediterranean food value chain . EXCEL4MED , Grant Agreement number 2020-1-MT01-KA203-074234

Τίτλος έργου: ‘Excellence hub in green technologies: Introducing innovation ecosystems in the Mediterranean food value chain . EXCEL4ME

Continue Reading→

‘The FoOd induStry of the digiTal Era: new practices in tRaining and skills development though Extended Reality (xR) . FOSTER-xR , Grant Agreement number 2020-1-MT01-KA203-074234

Τίτλος έργου: ‘The FoOd induStry of the digiTal Era: new practices in tRaining and skills development though Extended Reality (xR) . FO

Continue Reading→

“Digital Technologies as an enabler for a continuous transformation of food safety system” DiTECT – H2020- SFS-37-2019 – 861915-2 Duration 11/2020-10/2023

Website: https://ditect.eu/ AbstractDiTECT will develop an integrated framework for real-time detection, assessment, and mitigation o

Continue Reading→

“Digital Technologies as an enabler for a continuous transformation of food safety system” DiTECT – H2020- SFS-37-2019 – 861915-2

Τίτλος έργου: “Digital Technologies as an enabler for a continuous transformation of food safety system” DiTECT – H2020- SFS-37-2019

Continue Reading→

“Digital Technologies as an enabler for a continuous transformation of food safety system” DiTECT – H2020- SFS-37-2019 – 861915-2

Τίτλος έργου: “Digital Technologies as an enabler for a continuous transformation of food safety system” DiTECT – H2020- SFS-37-2019

Continue Reading→

Ecological, Biological, Silviculture and Economical Management for Optimization of Chestnut Wood and Alimentary Production within a Sustainable Development Frame QLK5-CT-2001-00029

Τίτλος έργου: Ecological, Biological, Silviculture and Economical Management for Optimization of Chestnut Wood and Alimentary Production wi

Continue Reading→

«Management and Conservation of Grapevine Genetic Resources» (008 AGRI.GEN-RES 870/2004)

Τίτλος έργου: «Management and Conservation of Grapevine Genetic Resources» (008 AGRI.GEN-RES 870/2004).Υπεύθυνος έργου

Continue Reading→

« Strategies to improve and protect soil quality from the disposal of olive oil mills wastes in Mediterranean region Πρόγραμμα PROSODOL-LIFE (E.E. 2009-2011) »

Τίτλος έργου: « Strategies to improve and protect soil quality from the disposal of olive oil mills wastes in Mediterranean region Πρό

Continue Reading→

“Scientific synergism of nano-bio-info-cogni Science for an Integrated system to monitor meat quality and safety during production, storage and distribution in the EU –SYMBIOSIS-EU”

Τίτλος έργου: “Scientific synergism of nano-bio-info-cogni Science for an Integrated system to monitor meat quality and safety during pro

Continue Reading→

«Table olive fermentation with selected strains of probiotic lactic acid bacteria. Towards a new functional food». (PROBIOLIVES FP7-SME-2008-243471)

Τίτλος έργου: «Table olive fermentation with selected strains of probiotic lactic   acid     bacteria. Towards a new functional food

Continue Reading→

Σελιδοποίηση άρθρων

1 2 Επόμενα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SOCIAL MEDIA

social icon -
social icon -
social icon -
social icon -
social icon -
social icon -
social icon -

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ
ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ
ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΕΔΩΔΙΜΩΝ ΜΥΚΗΤΩΝ

ΙΤΑΠ

  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΤΑΠ
  • ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
  • ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΤΑΠ
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΤΑΠ – ΧΑΡΤΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
  • ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
  • ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
  • ΜΟΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
  • ΧΗΜΙΚΕΣ & ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΙΝΩΝ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΙΤΑΠ

  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ GR | EN
  • itap.gr – sitemap

SOCIAL MEDIA

social icon -
social icon -
social icon -
social icon -
social icon -
social icon -
social icon -

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΙΤΑΠ

Σοφ. Βενιζέλου 1 – 141 23 Λυκόβρυση

Τηλ.: 210 2845940 – Fax: 210 2840740

e-mail: info@itap.gr

© 2025 ΙΤΑΠ – Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων
Developed by: MGDESIGN WEBSITES
Χρησιμοποιούμε cookies που επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες και ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.Αποδοχή / Accept Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT